Unna er en avkopplande helg på spa i Dalarna

27 november 2020
jonas_olsson

När tempot är högt, åtaganden, aktiviteter och ansvar många och svåra så behövs ordentlig avkoppling med jämna mellanrum. Att fira det som gjorts bra och det som är positivt är ett smart sätt att höja livskvaliteten och energin i livet. Med högt tempo hela dagarna är en avkopplande helg på spa något som många drömmer om. Att få tassa runt i badrock, bli ompysslad, masserad och ta emot olika lyxiga behandlingar samtidigt som hälsosam och vällagad mat serveras – drömläge! En spaweekend innebär ju dessutom övernattning i hotellstandard och vad är väl mer avkopplande än att glida ner i en överdimensionerad hotellsäng med fluffiga kuddar och tv på rummet.

 

Allt är värt att fira

Stora och små mål, dina, makens eller barnens. Se till att fira och skapa en tradition av att lyfta varandra i familjen. Beroende på barnens ålder så är det ibland skönt att åka på spa utan barnen. Är det större barn vill de kanske hellre göra annat än att hänga med mamma och pappa en hel helg. Eller så är barnen också spa-njutare och vill spendera helgen på spa i Dalarna. Då uppskattar de säkerligen en helg på exempelvis https://akerblads.se/. Med större barn är det en god idé att ni bokar separata rum så kan ni avnjuta god mat och varma pooler tillsammans för att sedan sova i lugn och ro på varsitt håll.

 

 

Vad njuter du av?

Vilken typ av spa och spavistelse ni ska boka beror givetvis på vad ni tycker mest om. Är det lugnet på hotellrummet och värmen och avkopplingen i poolen ni längtar efter? Eller kanske vill ni unna er en magisk middag och en lyxig svit. Många hotell har olika färdiga spapaket att boka. En del av upplevelsen är ju att läsa på om allt läckert och välja och vraka innan ni bokar. 

Fler nyheter