Släpp gamla värderingar, nu är det nya tider

21 juni 2020
jonas_olsson

Är man uppväxt på 70-talet och med idealet om att mina ärr bär jag med stolthet så sitter det djupt rotat. Att få skrattrynkor visar livets alla glädjestunder och när magmusklerna inte hänger med så har de en historia att berätta. Det kan exempelvis vara graviditeter eller att man lyckats förvandla kraftig fetma till en så kallad hälsosam kropp. Det är något att vara stolt över. Visst är det sant att man kan vara stolt över både barn och att ha övervunnit sjukdom och skador. Man har absolut inte något att skämmas för när bikinisäsongen kommer.

 

Det handlar om det egna jaget

Men när du sätter dig ner och blundar andas och känner efter, vad händer då? Känner du dig stolt och perfekt som du är? Då är det helt fantastiskt. Men om man lider och önskar att det vore annorlunda, då kan det vara dags att göra någonting åt det. Idag är medicinsk hudvård, eller plastikkirurgi, något vanligt. Det är inte bara bland vissa slags människor, utan hos alla. Kanske är det dags att ta bort de där rynkorna? Ärren som blir kommer att placeras vid tinningen och bakom öronen och de kommer redan efter några månader vara helt osynliga för blotta ögat.

 

 

Lev livet och gläds åt varje dag

Viljan att känna sig fin är något, kanske speciellt kvinnor, har levt med sedan tidernas begynnelse. Det viktigaste är att göra det för sin egen skull och inte för att göra någon annan lycklig. Det gäller även annan medicinsk hudvård som bröstlyft, ögonbrynslyft och bukoperationer. Att få en öppnare blick efter ett ögonlockslyft kan förändra personens liv. Det blir enklare att se åt alla håll och blicken öppnare och gladare. Men viktigast av allt så skapas det en glädje av att de gnistrande ögonen får titta fram ordentligt igen. 

Fler nyheter