Säg hejdå till rynkor med botox i Malmö

12 februari 2022
jonas_olsson

editorial

Åldras ansiktet utan att du åldras med det? Varför gå med på det när man kan stoppa processen om man vill? Visst är rynkor naturliga och alla får det i olika åldrar. Men det innebär inte att man direkt måste acceptera dem och låta dem komma. 

Istället kan man använda sig av botox för att bli av med rynkorna. Med botox får man tillbaka sin släta hud som gör att man ser ung ut igen. Man uppnår nästan alltid det resultatet man önskar. 

Vill du skaffa botox i Malmö finns det bra salonger där som tar emot dig, och https://clinicnvy.se/botox/ är en av dem. De har utbildad personal och det är endast de som sköter botoxen. Det är otroligt viktigt att man inte låter en outbildad fixa botoxen på en, då det kan leda till ett dåligt resultat. Det räcker att du går in och söker på dåliga resultat av botox, så ser du att det är inget du vill ha. Gå till en seriös klinik som kan sin sak med botox. 

 

Botox

 

Fortsätt dagen som vanligt

Förutom att du får tillbaka din unga, släta hud igen, så är en fördel med botox även att det går snabbt. Ofta gör man en konsultation någon dag innan. Man vill ha den så färsk som möjligt för att inget ska förändras. Man går där igenom hur mycket man ska lägga in och vart man ska göra det. När dagen väl är kommen så går det väldigt snabbt och det bästa är att du kan fortsätta som vanligt sen. 

En del upplever obehag när de sticker med nålen. Man kan få bedövningssalva innan om man vill det. Det beror även på vilket medel man använder sig av. Man kan även få både blåmärken och huvudvärk efter att man har fått botox. Det är vanliga biverkningar. 

Fler nyheter