Gå till frisören i Linköping

13 oktober 2020
patrick_pettersson

Känner du att det är dags att göra något åt barret? Ja, alltså frillan? Frissan? Okej då, frisyren – kärt barn har många namn, sägs det ju. När man precis har varit hos frisören känner man sig alltid så härligt uppfräschad. Lite som en ny människa, faktiskt.

Med en ny frisyr uppdateras även ens stil. Med en uppdaterad stil, är det också lätt hänt att något händer med ens attityd. Man känner sig lite coolare, lite modigare och mer livsglad. Allt detta efter ett enkelt besök hos frisören.

 

Mer än bara ett klipp

När man ska klippa håret gör frisören så mycket mer än att bara ta några tag med saxen. Först handlar det om att frisören ska se vilken frisyr som passar just dig. För det krävs ett tränat öga och en fingertoppskänsla. Självklart konsulterar frisören med dig, så att du är med på noterna och så att ni tänker likadant. Frisören ska ju inte göra något med ditt hår som du inte vill.

 

 

Efter detta så sker oftast en hårtvätt. Hos många frisörer får man också det där lilla extra: hårbottenmassage och inpackning. Ibland har även stolen vid tvättstationen inbyggd massagefunktion, så att man till och med får ryggmassage samtidigt som inpackningen verkar.

Fler behandlingar hos frisören

Att man kan klippa håret hos frisören är ju alla med på. Men man kan göra så mycket mer än det. Man kan ju även färga eller tona håret, kanske göra slingor? Är du trött på kort eller tunt hår kanske du vill göra en hårförlängning? Eller varför inte gå från rakt till lockigt, eller tvärtom?

Ja, det finns mycket att göra med frillan. Letar du efter en frisör i Linköping så hittar du förslagsvis en här: http://studio22.se/. Efter ett besök där, så känner du dig sen som en ny människa.

Fler nyheter