Förändra utseendet med fillers

30 september 2021
patrick_pettersson
image

Det kan vara kul att experimentera med sitt utseende och leka runt med olika alternativ. För många är det en självklarhet att gå till frisören om man vill ändra sin frisyr. Klipp och färg kan göra mycket för utseendet, och dessutom växer håret ut igen ifall man inte skulle trivas i det.

Precis på det sättet fungerar fillers som används för att förändra ansiktsdragen. Fillers går nämligen ur kroppen efter en tid och ansiktet går tillbaka till hur det såg ut från början. Det kan vara lite läskigt att tänka att man injicerar något i kroppen, men fillers är faktiskt helt ofarligt om det görs av utbildad och kompetent personal.

 

Döljer mörka ringar och jämnar till näsan

Områden som är väldigt populära att lägga lite fillers i är läppar, under ögonen, kindben och näsa. Det är med små mängder som sprutas in i huden och ”fyller ut” som man uppnår så stora skillnader i hur ansiktsdragen ser ut. Mörka ringar under ögonen kan snabbt döljas, och knölar på näsan kan jämnas till. Det låter för bra för att vara sant, men det är det inte.

 

 

Bryts ner naturligt av kroppen

Det bästa är att fillers alltid bryts ner av kroppen med tiden, och därför är det inget permanent ingrepp man gör. Man kanske vill testa sig fram och se hur man ser ut, eller bara behöver en tillfällig förändring. Det är alltså helt frivilligt att fortsätta fylla på för att behålla resultatet. Man kan dessutom välja mängden som injiceras, och därför behöver det inte bli så överdrivet stora skillnader.

Om man är sugen på att göra fillers kan det vara en bra idé att läsa på lite om hur processen går till. Det är alltid viktigt att veta vad man ger sig in på när man ska göra en skönhetsbehandling. Läs mer på clinicnvy.se.

Fler nyheter