Botox checkar viktiga boxar i Stockholm

27 oktober 2021
jonas_olsson

advertorial

Vissa påstår att Stockholm är en lite kall och krävande huvudstad. Den som älskar Stockholm tycker nog att det låter märkligt och överdrivet, men faktum är att staden faktiskt ställer en hel del krav på sina invånare. I alla fall på dem som vill göra sig ett namn inom konkurrensutsatta branscher inom media, film eller musik. Inte nog med att det krävs en enorm talang, kämpaglöd och arbetsmoral för att kunna lyckas. Du behöver vara snygg också. Och se ut som 25, även om du närmar dig 40. Som tur är finns det hjälp att få för den som behöver hjälpa naturen lite på traven. Eller mota naturen i grind, beroende på hur du ser på det. Lösningen stavas: botox.

 

 

Botox i Stockholm – alla gör det

Kanske känns det som att du är den enda som kämpar med de hårda krav på ett ungdomligt och vackert utseende som Stockholms alla marknader ställer. Arbetsmarknaden, singelmarknaden, och till och med bostadsmarknaden premierar den som ser ung, slät och glowy ut. Men kom ihåg att de flesta i din omgivning nog redan har skaffat sig det försprång som går under namnet botox. Att använda sig av botox i Stockholm är nämligen lika vanligt som att man borstar tänderna. Alla gör det.

Eftersom botox inte ger något permanent resultat, behöver du inte oroa dig för att göra något med ditt utseende som du kommer ångra. Det är dessutom betydligt lättare att få till ett naturligt resultat med hjälp av botox, än med kirurgiska ingrepp. För det där är ju också något som står på Stockholms checklist: du ska framstå som att du ÄR precis så ung som du ser ut. Trots att du inte kommer någon vart i den stan utan att anstränga dig, får det för guds skull inte se ut som du ansträngt dig. 

Fler nyheter