Varför du behöver en trucker keps

04 augusti 2022
Camilla Holmgren

editorial

Vad är en trucker keps?

Trucker kepsar är en typ av keps som har en styv och böjd skärm framtill. Den bakre delen av kepsen är tillverkad av ett stretchbart nätmaterial som gör den bekväm och luftig att bära.

Typer av trucker kepsar

Det finns många olika typer av trucker kepsar på marknaden idag. Du kan hitta dem i en mängd olika färger, stilar, modeller och material vilket gör dem till ett populärt val för både män och kvinnor så du kan säkert hitta en som passar din personliga stil. De mest populära trucker kepsarna är tillverkade av bomull eller polyester men du kan också hitta dem i en rad andra tyger som denim eller läder. En del har platta skärmar medan andra har böjda. Vissa har en fast frontpanel medan andra har en nätfrontpanel.

Trucker kepsar är mycket prisvärda, med priser som börjar på bara 150 kronor. Om du letar efter en keps av högre kvalitet kan du räkna med att betala upp till 300 kronor eller mer. Trucker kepsar är dock generellt sett mycket hållbara och håller i många år med rätt skötsel.

trucker keps

Varför du behöver en trucker keps

En trucker keps är inte bara snygg och trendig utan också en funktionell accessoar. Den böjda skärmen hjälper till att hålla solen borta från dina ögon medan nätbaksidan gör att ditt huvud andas. Om du letar efter en praktisk och snygg keps som håller dig sval och skyddad från solen är en trucker keps det rätta valet.

High5shop’s trucker kepsar

High5shop erbjuder ett brett utbud av trucker kepsar som du kan välja mellan. De erbjuder trucker kepsar med platta skärmar, böjda skärmar och nätpaneler på olika delar av kepsen. Deras trucker kepsar finns i en mängd olika färger och mönster, så du hittar garanterat en som passar din personliga stil.

Fler nyheter