Möt mörkret med stillhet i Tällberg

02 november 2021
Mikael Barani

advertorial

Löven har snart lämnat träden och flyttfåglarna har för länge sedan sökt sig längre söderut. När hösten nu har gått in i november börjar den period av året som många anser är den tyngsta – den tid då det är ruggigt, mörkt och energinivåerna faller till botten.

Mota mörkret i grind

Det behöver förstås inte vara på detta vis. Den som vet hur d-vitamin fungera till exempel känner till att den bildas av huden genom solljus. Med tanke på hur lite sol det är nu blir det därför extra akut att se till att man boostar med detta genom tillskott. Särskilt eftersom d-vitaminet är ett av immunförsvarets mest fundamentala delar.

Passa också på att skämma bort dig själv en aning. Skaffa mysiga värmeljus, ett gott te och varför inte vara åka på spa-resa till Dalarna för att besöka Åkerblads: https://akerblads.se/
För Tällberg är en plats som alltid välkomnar dig som gäst. Här finns lugnet som många av oss längtar efter året om. Extra effektfullt blir det som sagt nu när man känner mörkret komma allt närmare inpå bara huden. Det är nu som du ska ta i med hårdhandskarna – för att finna lugn och stillhet.

Det handlar helt enkelt om att optimera sin situation. Ofta kan det vara så ”enkelt” som att man ändrar inställning till hösten och plötsligt blir det lättare att bara njuta av livet som det är.
För vår attityd formar vår verklighet. Att le mot det som känns hopplöst och trist är ett av våra mest kraftfulla verktyg när vi vill ta tillbaka handlingskraften i våra liv.

Naturligtvis blir detta enklare att göra om man känner sig utvilad rent fysiskt. Har vi inte kroppen med oss blir tillvaron otroligt mycket tuffare att hantera.
Här är spa-besök och bara ljus i mörkret just det som behövs i dessa tider då det känns som om att världen står på högkant.

Fler nyheter