Mer än att klippa topparna

26 juli 2020
jonas_olsson

Att klippa hår är en konst och det innebär mycket mer än att kunna klippa topparna rakt. För att en frisyr ska se bra ut så länge som möjligt efter besöket på hårsalongen krävs en bra klippning. Detta gäller självklart även när man ska färga, slinga, permanenta eller genomföra någon annans slags make-over. Det är viktigt att lägga sina hårslingor i de rätta händerna.

Det är inte så lätt att gå från brunt till platinablont till exempel. För att kunna veta vilka produkter som varje kund behöver och hur de bäst används, krävs det kunskap och erfarenhet. Det proffsiga teamet på Cardell välkomnar den som söker barberare och frisör i Stockholm. Du kan boka tid på deras hemsida.

 

Bröllopsdags?

Under förberedelserna inför ett bröllop brukar en av brudens bekymmer vara håret. Hur ska det sättas upp? Eller ska det vara utsläppt? Och hur skulle det kunna stylas i så fall? Alla dessa frågor kan man ställa till en duktig frisör och få bra tips, för att se ut som bäst på den stora dagen. Bruduppsättningar brukar ofta inkludera konsultation och en eller flera testfrisyrer. Detta betyder att den blivande bruden kan prova och se hur frisyren kommer att se ut innan bröllopsdagen.

 

 

Varför gå till en barberare?

Visst kan man klippa håret på en vanlig hårsalong som man. Men just på en barbershop kan man allt om mannens hår och hur det beter sig. De kan även skägg och mustascher. Alltså kan du hos en barberare få allt gjort i ett och samma svep. Du kan få en hårtrimning, eller en helt ny look. Varför inte snaggat med ett grymt mönster? Eller klassiskt halvlångt så att du kan styla det efter behag? Du kan passa på att få skägget trimmat eller rakat, ögonbrynen fixade och även svart mask för en ren och fin hy. 

Fler nyheter